WEKERLE NAPOK 2019

2019. szep. 16.
WEKERLE NAPOK 2019

2019. november 13-14-én, Wekerle Sándor születésnapjához kapcsolódva ismét megrendezi a Wekerle Napokat a Wekerle Sándor Életművét Gondozó Tudományos és Kulturális Alapítvány.
A szervezők és együttműködő partnereik számos érdekes programmal várják idén is Móron az érdeklődőket. A rendezvények térítésmentesen, előzetes regisztrációval látogathatók. Regisztrálni az alapítvány honlapján elérhető űrlapon lehet.

November 13-án a a megnyitót követően "Az 5. hullám - a digitális jövő" címmel tudományos előadásokra kerül sor neves előadók meghívásával.
November 14-én a Wekerle emlékműnél ünnepi megemlékezés és koszorúzás, majd ezt követően a Művelődési Házban a Wekerle novellapályázat eredményhirdetése és ünnepi műsor teszi tartalmassá az évfordulót. Dr. Kárbin Ákos történész folytatja tavalyi nagy sikerű előadását Wekerle Sándor életművéről, bemutatva három miniszterelnökségét. majd Wekerle Sándor tiszteletére fogadással zárul a rendezvénysorozat.
A programok mellett Nagy Benedek szobrászművész új Wekerle emlékérme, az alklalomra készülő egyedi emlékképeslap és bélyeg is bemutatásra kerül a Művelődési Házban.